Meidän tarina

Olen pitkään haaveillut oman yrityksen perustamisesta ja idea tälle yritykselle lähtikin omien sekä ystäväni häiden järjestämisestä. Häiden ja suurien juhlien järjestäminen on aina iso ja aikaa vievä projekti, joten kaikki apu on yleensä tarpeen. Häitä suunniteltaessa havahduin miten paljon aikaa vie pelkästään oikeanlaisten somisteiden etsintä, kun eri sivustoja ja kauppoja pitää koluta läpi useaan kertaan. Juhlasomisteet ovat käytössä yleensä juhlan ajan, joten ostaminen ei ole aina järkevin ja ekologisin vaihtoehto. Tästä lähti ajatus perustaa somistevuokraamo, josta voisi helposti ja edullisesti vuokrata sopivat koristeet kaikenlaisiin juhliin. 

Itse olen pyrkinyt hankkimaan kaikki tuotteet ekologisesti käytettynä. Toki olen tarkistanut aina tuotteiden kunnon, jotta pystyn vuokraamaan hyväkuntoisia tuotteita eteenpäin. Vielä ei varsinaista liiketilaa yrityksellä ole vaan vuokratuotteet ovat kotonamme, jossa myös vuokraus tapahtuu. 

Meidän kautta pystyy tilamaan myös tarratuotteita niin kotiin kuin juhliinkin. Teemme tilauksesta myös valmiita Tervetuloa - kylttejä juuri teidän haluamillanne teksteillä.

Olen suorittanut hää- ja juhlasuunnittelijan koulutuksen ja uutena palveluna meiltä pystyy tilamaan somistuspalvelua häihin ja juhliin.


Kuka on yrityksen takana?

Olen Emilia, 29-vuotias ja Turun alueelta kotoisin. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme vuotias koira Helmi. Omia häitä vietimme kesällä 2023.

Vaikka olin kauan miettinyt oman yrityksen perustamista niin ajatus siitä kuitenkin pelotti ja tuntui kaukaiselta. Onneksi läheisten kannustus ja tuki lähteä yrittäjäksi rohkaisi minua toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. Tämän yritysidean myötä päätin perustaa oman sivutoimisen yrityksen kesällä 2022. 

Pitkäaikainen haave toteutui, kun valmistuin Hää- ja juhlasuunnittelijan koulutuksesta alkuvuodesta 2024. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti uusia tavoitteita ja unelmia.