Vuokrausehdot

Kaikki vuokrattavat tuotteet ovat nähtävillä Somiste Pink Dreamin kotisivuilla. Tuotteita pystyy vuokraamaan lisäämällä halutut vuokratuotteet  ostoskoriin ja "maksutavaksi" valitaan Vuokratuotteet, jolloin tilaus lähtee käsittelyyn meille. Ilmoitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä tuotteiden saatavuuden, jonka jälkeen lähetämme sähköpostitse tiedot asiakkaalle, onko halutuista tuotteista saatavilla toivottua määrää. Pyrimme tarjoamaan aina korvaavan tuotteen, jos jotain tuotetta ei ole lainkaan saatavilla tai haluttu määrä ei vastaa vapaana olevaa määrää. Kun tilaus on vahvistettu, lähetämme asiakkaalle sähköpostitse tiedon varausmaksun maksamisesta sekä tarkemmat tiedot vuokrauksesta. 

Vuokratuotteiden varaus on vahvistettu, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksu on aina puolet vuokratuotteiden yhteishinnasta ja se vähennetään tuotteiden loppusummasta. Vuokratuotteiden loppusumma maksetaan viimeistään noudon yhteydessä. Vuokratuotteista veloitetaan vuokramaksun lisäksi panttimaksu noudon yhteydessä, joka palautetaan asiakkaalle vuokra-ajan päätyttyä, kun tuotteen on palautettu ajallaan ja hyvässä kunnossa. Tuotteiden rikkoutuessa, kadotessa tms. korvaus otetaan panttimaksusta. Panttimaksu on 20-50€ riippuen tuotteiden määrästä. Maksutapana käy tilisiirto. 

Nouto ja palautukset sovitaan aina tilauksen yhteydessä. Tuotteiden vuokra-aika on 4 vuorokautta (torstai- maanantai), ellei erikseen sovita muuta. Maksua vastaan, vuokratut tuotteet voidaan myös kuljettaa sovittuun paikkaan ja noutaa kilometrikorvausta vastaan, joka on 0,53 snt/km. Valitettavasti vuokratuotteita ei ole mahdollista postittaa mihinkään. 

Kaikki tuotteet ovat AINA asiakkaan vastuulla. Tuotteita EI SAA edelleen vuokrata tai lainata eteenpäin. Tuotteita ei saa muokata ilman lupaa. Tuotteet on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön, ellei tuotteen kuvauksessa erikseen mainita toisin. Tuotteet tulee palauttaa aina puhtaina, omassa laatikossaan ja pesu ainoastaan käsin. Lisämaksua vastaan pesun voi jättää meille. Huomioithan, että kaikki vuokratuotteet ovat käytettyjä ja ne tarkistetaan aina vuokrauksen päätyttyä.